Samenkomsten Lofprijzing en Bemoediging in de Goede Herderkerk

De werkgroep Geestelijke vernieuwing Hoogeveen organiseert opnieuw lofprijzings- en bemoedigingsavonden. In het najaar van 2018 en in het voorjaar van 2019 worden zes bijeenkomsten gehouden in de Goede Herderkerk. Aanvang 19.00 uur.

De avonden hebben verschillende thema’s, die aansluiten aan bij het boekje “Sterk en moedig als Jozua” dat op de Gemeente Groeigroepen wordt gebruikt.

Er is veel ruimte voor het zingen van lofprijzings- en aanbiddingsliederen, waarbij o.a. Ineke Diphoorn zorgt voor muzikale begeleiding. Ook is er gelegenheid voor gebed en persoonlijke voorbede. Dit laatste houdt in dat er gebedsteams aanwezig zijn die heel persoonlijk willen bidden met iemand die daarom vraagt.

Data en thema’s Lofprijzings- en bemoedigingsavonden:

23 september 2018        Sterk in de kracht van de Heer (Voorganger: ds. Jelle de Kok uit Wilsum)

21 oktober 2018               Vriendschap met God (Voorganger: pastor Niels Snel)

18 november 2018          Stap in je schoenen

10 februari 2019               Boze geesten op de vlucht

17 maart 2019                   Geef acht! (voorganger: ds. Jolanda Paans)

14 april 2019                      Wonen in het land van de Heer

Na de samenkomsten is er gelegenheid om na te praten en een kopje thee of koffie te drinken.

Contactpersonen:

Pieta Diphoorn, tel. 0528-230911; e-mail pieta@diphoorn.com