Breicafé “Haak in”

Houdt u van gezelligheid én van creatief bezig zijn? Dan is Breicafé ‘Haak in’ echt iets voor u! Breien, haken, wat u maar graag doet: kom meedoen! U hoeft niet veel ervaring te hebben, we helpen u graag om het weer beter onder de knie te krijgen.

De creatieve opbrengst van deze middagen is voor een goed doel dat tijdens de eerste bijeenkomst wordt toegelicht. Neemt u liever uw eigen werk(je) mee? Ook dat is prima.

Breicafé ‘Haak in’ is bestemd voor iedereen uit onze gemeente en uit onze buurt. Neem dus gerust iemand mee.

Wij komen elke donderdag in de even weken bij elkaar. Tijdstip: 14.00 tot 16.00 uur. Locatie: Torenzaal van de Goede Herderkerk. De eerst volgende keer is weer op donderdag 19 september en 3 oktober.

Heeft u nog restjes wol, katoen of ander materiaal liggen? In de hal van de kerk staat een rieten mand bestemd voor deze restjes. Wij kunnen hiermee weer creatief aan de slag.

Er is al een aantal enthousiaste vrijwilligers en samen hebben wij er zin in. Komt u meedoen? Koffie en thee staat klaar. Van harte welkom!

Namens Breicafé ‘Haak in’, Christina Benjamins en Jolanda Paans