Tekst groter?

Verslag kamp jeugdclubs

 

Het is alweer even geleden maar op 5, 6 en 7 april zijn we op clubkamp geweest. Dit jaar hebben we ons, negentien kinderen en zeven begeleiders, uitgeleefd op het thema: `Glitter en Glamour’ in kampeerboerderij de Riegheide in Schoonoord.

Op vrijdagavond hebben we onze meegebrachte witte T-shirts versierd met glitters en parels, zodat we direct onze outfit klaar hadden voor het weekend. Daarna was het tijd voor een actieve avondwandeling met puzzeltocht. We moesten allemaal moeilijke vragen beantwoorden over de wereld van de glitter en glamour.

Het ontbijt zaterdagmorgen zijn we begonnen met ochtendgymnastiek om de laatste restjes slaap uit ons

lijf te dansen. ’s Morgens stond er een zeskamp op het programma met spellen als: champagnetoren bouwen, hoge hakkenrace, ballon hockey, letterspel, doelschieten en strandbal race. ’s Middags het vlaggenspel gespeeld. In het bos waren veel gekleurde vlaggetjes verstopt. De kinderen moesten de vlaggetjes opzoeken en in een speciale kleurenvolgorde ophangen aan de waslijn van hun team.

’s Avonds was het tijd voor de bonte avond. Verschillende groepjes kinderen deden een dansje of gaven een turnuitvoering. Ook werden van een paar kinderen hun stalenzenuwen getest met een zeer spannende truc. Daarna gauw weer de verkleedkleren omgewisseld voor gewone kleren voor wederom een speurtocht met lichtgevende ballonnen door het bos.

Zondagmorgen was het tijd voor de kampdienst. Hebben geluisterd naar het verhaal ‘Niemand is zoals jij’ van Max Lucado. Een verhaal waarin we lezen dat het niet uitmaakt wat anderen van ons vinden. God heeft ons gemaakt precies zoals Hij ons heeft bedoeld! We zijn allemaal waardevol. ’s Middags hadden we nog even tijd voor een bosspel. Daarna zijn alle kinderen moe maar voldaan weer opgehaald en was het kamp alweer voorbij. Wij kijken weer terug op een zeer geslaagd kamp. Iedereen bedankt voor het leuke clubseizoen en het gezellige kamp!

We zijn nog altijd opzoek naar nieuwe clubleiding. Lijkt het je leuk om een uurtje per week te knutselen met basisschoolkinderen neem dan vrijblijvend contact met ons op via diannejansen@gmail.com.

Namens de clubleiding Dianne Jansen

| in Homepagina.