Open Kerk

De Open Kerk heeft plaats in de Hoofdstraatkerk tijdens de Pullendagen. De deuren van de Hoofdstraatkerk staan van 12:00 tot 16:00 uur open voor ieder die eens een kerk binnen wil lopen. Ieder wordt er hartelijk welkom geheten door mensen van de Alpha Stichting, Jeugd voor Gambia, IEC en anderen.

Buiten staan stands van de Alpha-cursus , Jeugd voor Gambia, Fam Kramer Sri Lanka, Christelijke verslavingszorg Terwille, IEC-Hoogeveen, Twenty for, seven. In de kerk zijn er schilderijen van Diny Bisschop en in de hal van de kerk foto’s van Anne Kuipers te zien. Tijdens alle open kerkdagen is er een powerpoint presentatie laten zien van de verschillende organisaties.

Op 18 juli  is er een optreden van fluitiste Krista van der Esker en Jaap Eilander op piano beide landelijk bekend via Radio en T.V. Hun optreden begint om 13.30 uur.

25 juli    Ds. Wietse  en Wendy van der Hoek.

1 augustus  Brass Choir Hoogeveen

8 augustus Worshipband Refuel to Move.uit Zuidwolde

15 augustus  Harpiste Regina Ederveen

22 augustus  Orgel. Thon Westerhoff

Er is tijd voor ontmoeting en gesprek.

U bent van harte welkom iedere donderdagmiddag van 18 juli tot 22 augustus. Zie voor het volledige programma de facebookpagina www.facebook.com/openkerk.Hoogeveen of de folder in de kerken.

De Open Kerk wordt georganiseerd door IEC-Hoogeveen.

Anne Kuipers