Kerkdiensten vanaf zondag 30 augustus 2020.

Vanaf zondag 30 augustus worden de kerkdiensten niet meer opgenomen maar ’s morgens vanaf 09:30 uur weer live uitgezonden vanuit de Goede Herderkerk en is dan ook live te volgen op de website, aan de rechterkant van onze website vindt u het knopje ‘kijk live’, klik daarop, dan wordt er linksboven een nieuw ‘pop-up’ venstertje geopend, klik daarin. Dat venstertje kunt u ook weer groter maken door linksonder in het venstertje op de diagonale pijltjes te klikken, als u het venster weer kleiner wilt maken, drukt u op de esc-knop op uw toetsenbord.

[Nieuw] Ook kunt u op de foto van de kerk aan de rechterkant klikken om de kerkdienst live te volgen, de speler wordt dan in een nieuw tabblad geopend.

Tijdens deze kerkdiensten mogen er dan ook weer maximaal 100 gemeenteleden hierbij aanwezig zijn, maar dan wel op gepaste afstand van elkaar, gezinnen mogen bij elkaar zitten. U moet zich wel van tevoren aanmelden bij de scriba Dik Beumer, dit mag via de mail: dikbeumer@gmail.com maar ook telefonisch: 06-51 83 72 25. Als het maximaal van 100 personen voor de zondag is bereikt wordt u automatisch door geschoven naar de volgende zondag.

Een goede dienst toe gewenst.