Tekst groter?

Breicafé “Haak in”

 

Eindelijk kan het breicafé weer van start gaan! Na een stop van meer dan anderhalf jaar is het fijn om nu toch weer bij elkaar te kunnen komen en de pennen weer op te pakken. Natuurlijk houden we ons aan de maatregelen rondom corona maar het moet prima mogelijk zijn om samen weer creatief bezig te zijn.

De start is donderdag 30 september om 14.00 uur, in de torenzaal. Rond 16.00 uur sluiten we weer af.

Graag vragen wij uw hulp bij het kiezen van een nieuw project. De afgelopen jaren zijn er veel truien, dekens, sjaals en wat al niet meer, gebreid en gehaakt voor een kindertehuis in Bosnië. Dit tehuis gaat sluiten en dus zijn wij op zoek naar een ander doel. Er zijn veel mooie projecten, maar het kan van meerwaarde zijn wanneer er een persoonlijke band met een project bestaat. Vandaar de vraag: wie weet er een mooi project? Alvast dank voor het meedenken!

Graag tot ziens op 30 september.

Christina Benjamins, Hilda Beumer, Rita Bekhuis, Jolanda Paans

 

| in Homepagina.