De collectes voor zondag 3 maart 2024 zijn:

Diaconie: financiële hulp vanuit inloopuur

KIA (voorjaarszending) Libanon – Predikanten
opleiden voor het Midden – Oosten (+D)

Kerk (College Van Kerkrentmeesters)

Breicafé “Haak in”

Het ‘Breicafé” is weer geopend op donderdag 7 & 21 maart 2024 (wijzigingen voorbehouden) Van 14:00 tot 16:00 uur is iedereen (met of zonder creatief werkje) van harte welkom.

Christina Benjamins, Hilda Beumer, Hilda Slagter, Jolanda Paans

Huispaaskaarsen 2024

De bestellijsten voor de huispaaskaarsen liggen vanaf zondag 4 februari achterin de kerk. De bestelling graag vóór 25 februari doorgeven. Degenen die niet in de gelegenheid zijn naar de kerk te gaan, kunnen de bestelling doorgeven aan Dinie Veldmeijer, tel. 0528 – 271 641 of per e-mail: diniek53@gmail.com.
De afbeeldingen, prijzen en bestelnummers van de kaarsen zijn voor in de Kerkentrommel te vinden op pagina 11. De kaarsen worden op afspraak thuisbezorgd.

Vespers in de Hoofdstraatkerk

“Een volk op weg gezet om vrede tegemoet te gaan” (LB 1002).

In de 40 dagen tot Pasen is er elke zondagmiddag om 17.00 uur een Vesper/Avondgebed in de Hoofdstraatkerk, voorbereid door predikanten en liturgiecommissies uit meerdere wijken. Bedoeld voor heel Hoogeveen dus. Hoe zou het ook anders kunnen. Iedereen is welkom!

We lezen verhalen uit het Oude Testament Lees verder →