Tekst groter?

Houd moed, heb lief!

 

Wees welkom in de kerk op de zondag:

Met maximaal 100 personen mogen wij elke zondag bij elkaar komen en wij mogen weer samen zingen.

U hoeft u vanaf zondag 22 augustus niet meer op te geven bij de scriba als u zondagsmorgens naar de kerk toe wilt komen, maar wij houden ons nog wel aan de 1½ meter regel binnen en ontsmetten bij de ingang onze handen.

 <de kerkenraad>

Collecte

De collectes voor zondag 19 september 2021 zijn:

Diaconie algemeen

KIA (Zending) (+D).

Kerk (College Van Kerkrentmeesters)

Digitale collecten tijdens de coronacrisis:  Lees verder →

Breicafé “Haak in”

Eindelijk kan het breicafé weer van start gaan! Na een stop van meer dan anderhalf jaar is het fijn om nu toch weer bij elkaar te kunnen komen en de pennen weer op te pakken. Natuurlijk houden we ons aan de maatregelen rondom corona maar het moet prima mogelijk zijn om samen weer creatief bezig te zijn.

De start is donderdag 30 september om Lees verder →

Pastorale zorg

Per 1 september ben ik aan uw wijkgemeente verbonden om pastorale zorg te verlenen voor 1 dag per week. Hiermee val ik in voor Niels Snel, pastoraal werker, die wegens ziekteverlof niet aan het werk is.

Het zal wennen zijn, een nieuw gezicht, opnieuw kennismaken. Ik heb er echter vertrouwen in dat wij elkaar zullen ontmoeten en een goede tijd zullen hebben met elkaar. Ik kijk ernaar uit. Mijn werkdag is op donderdag en dan ben ik beschikbaar voor de wijken A (= 1, 2 en 3) en E (= 10 en 11).

Hiernaast ben ik vanaf 1 september Lees verder →

Storing “live stream” kerk-tv.

Er zit nog steeds een storing bij het kijken naar de kerkdienst via ‘live stream’ verbinding van de kerk-tv via ‘Android’, ‘Apple’ en ‘Windows’ via de pc/laptop en de tablet.

De kijkers van de kerk-tv via het ‘animo kastje’ hebben hier totaal geen last van.

Deze storing is niet bij ons in de kerk maar bij de leverancier/ aanbieder van de kerk-tv, zij zijn hier nog steeds heel druk mee bezig het proberen te verhelpen maar tot op heden nog steeds geen succes…

Tip van ons: mocht dus zondagsmorgens de ‘live stream’ verbinding haperen kijk dan een half uur na de kerkdienst naar de herhaling van de kerkdienst, deze in namelijk wel storingsvrij te bekijken.  < Beamer groep >