Kerst door Zuid: 21 dec 2022

Voor de tweede keer organiseren wij samen met de scholen en de andere kerken in Zuid: ‘Kerst door Zuid’! Deze wandeling gaat dwars door scholen en gebouwen heen en wil verbinding leggen. Niet alleen tussen wandelaars onderling, maar ook de verbinding met het Kerstverhaal. In of bij iedere locatie wordt daarom een gedeelte uit het Kerstverhaal uitgebeeld. Hoe mooi is het om al wandelend ín het Kerstverhaal te stappen en dat bijzonder mooie verhaal te beleven op locaties waar je niet elke dag zomaar binnen komt. Iedereen is van harte welkom om mee te doen. De schoolkinderen hebben hun eigen starttijden. Andere wandelaars kunnen tussen 18:15 en 19:00 uur van start gaan.

De start is op het plein vóór de Goede Herderkerk. Ieder kan in eigen tempo de route lopen, maar neem er in ieder geval anderhalf uur voor. Uiterlijk om 21:00 uur moet iedereen weer terug zijn bij het startpunt. Wij hopen weer op enorm veel wandelaars; neem daarom gerust buren, familie en vrienden mee!

Met Kerst aan tafel.

Kerstmarkt Goede Herderkerk op vrijdag 9 december van 15.00 tot 20.00 uur.

Wij hopen dat u net zo enthousiast bent als ons en ons wilt helpen met: Groen te brengen op 8 december vóór 10.00 uur. En dezelfde morgen kunt u nog meer brengen. Zoals iets lekkers bij de koffie/thee, dit doen we dan als verrassing Want u komt toch ook een bakkie doen. Kerstborduurwerken, kerstquilts, schilderijen met kerstvoorstellingen. (moet wel opgehangen kunnen worden) De wanden zijn nu kaal,  maar wij zien ze graag gevuld. Kom gezellig helpen om de kerk in kerstsfeer te brengen. De bloemschikkers zijn dan ook bezig.

Dit jaar is er ook weer  erwtensoep/bonensoep en kniepertjes te koop, wie wil alvast thuis de voorpret hebben om te koken/bakken. Dit kan allemaal op donderdag 8 december ’s morgens gebracht worden.  Welkom.

En hebt u uw kennissen, buren, kinderen en vrienden al gevraagd  om alvast de datum in de agenda te zetten.  Wij proberen er een gezellige sfeer van te maken samen met U.

De bestellijsten zijn binnen en wij gaan aan de slag.  Maar we maken veel meer, kom dus gerust kijken.

De hele kerk is in kerstsfeer. Ingang kerkplein.

Tot vrijdag 9 december!!!!!!!!

Els Leijssenaar         Alteveerstraat 44/5 (0528-269 098)

Tinie Kamman         Baarlelaan 33 (0528-342 461)

Anna Westenberg   Bouwmeesterstraat 20 (0528-268 773)

Gerda Naaijer          g.naaijer@hotmail.com (06 252 747 85)

De collectes voor zondag 11 december 2022 zijn:

Diaconie Rudolphstichting / PIT-ProRege

Kerk tbv onderhoud gebouwen en energiekosten

Kerk (College Van Kerkrentmeesters)

Digitale collecten tijdens de coronacrisis:  Lees verder →

Breicafé “Haak in”

Het ‘Breicafé” is weer geopend op donderdag 15 december (wijzigingen voorbehouden) Van 14:00 tot 16:00 uur is iedereen (met of zonder creatief werkje) van harte welkom.

Christina Benjamins, Hilda Beumer, Hilda Slagter, Jolanda Paans

Sleutels verloren

Een klein sleutelbosje met drie sleutels, en aan één sleutel een zwart kapje, zijn in of bij de Goede Herderkerk kwijt geraakt. De sleutels zitten aan een sleutelhanger waar op staat: Bosma Exclusieve Schrijfwaren. Diegenen die het vindt of gevonden heeft, wil die dat afgeven aan de bar van de Goede Herderkerk?

Hartelijk Dank!