Gelukkig weer naar de Kerk

Velen hebben gehoor gegeven aan de oproep om zich op te geven voor de eerste dienst a.s. zondag, de kerk zit dan ook vol maar wel op gepaste afstand.

Het is goed om het volgende te weten:

1: De ingang is aan de voorzijde van de kerk, de rest is afgesloten.

2: De mensen die door de linker nooddeur komen, zitten links in de kerk en zij die de rechter deur binnenkomen zitten rechts. Het middenpad is afgesloten.

3: Bij binnenkomst bent u verplicht om uw handen te ontsmetten en uw naam te noemen.

4: U wordt door gemeenteleden naar een plaats verwezen. Mensen die bij 1 gezin horen (1 huisadres) mogen naast elkaar zitten en  de andere gemeenteleden op 1,5 meter afstand.

5: Na de dienst verlaten we de kerk vanaf de achterkant (middenweg is dicht). De achterste rij gaat het eerst enz.

6: Belangrijk om na het uitgaan niet op het plein voor de kerk te blijven staan en elkaar te ontmoeten. Dit kan alleen op gepaste afstand.

7: Opgeven voor volgende week op dezelfde manier.

Goede dienst gewenst

Houd moed, heb lief!

Breicafé “Haak in”

Houdt u van gezelligheid én van creatief bezig zijn? Dan is Breicafé ‘Haak in’ echt iets voor u! Breien, haken, wat u maar graag doet: kom meedoen! U hoeft niet veel ervaring te hebben, we helpen u graag om het weer beter onder de knie te krijgen.

De creatieve opbrengst van deze middagen is voor een goed doel dat tijdens de eerste bijeenkomst wordt toegelicht. Neemt u liever uw eigen werk(je) mee? Ook dat is prima.

Breicafé ‘Haak in’ is bestemd voor iedereen uit onze gemeente en uit onze buurt. Neem dus gerust iemand mee.

Het corona virus bracht ook het breicafé abrupt tot stilstand. Gelukkig zijn we blij te kunnen vertellen, dat de pennen binnenkort toch weer opgepakt kunnen worden! Iedereen is van harte welkom. Natuurlijk nemen we de geldende maatregelen in acht. Bent u / jij nieuwsgierig wat er allemaal gedaan wordt? Schuif gezellig eens aan. Neem gerust een handwerkje mee, of maak gebruik van het aanwezige materiaal. Op donderdag 8 oktober bent u om 14.00 uur weer van harte welkom. Om 16.00 uur sluiten we af. Als de omstandigheden het toelaten komen we op donderdag 29 oktober weer bij elkaar.

Graag tot dan!

Ps., Heeft u nog restjes wol, katoen of ander materiaal liggen? In de hal van de kerk staat een rieten mand bestemd voor deze restjes. Wij kunnen hiermee weer creatief aan de slag.

Er is al een aantal enthousiaste vrijwilligers en samen hebben wij er zin in. Komt u meedoen? Koffie en thee staat klaar. Van harte welkom!

Namens Breicafé ‘Haak in’, Christina Benjamins en Jolanda Paans

Kerkdiensten vanaf zondag 30 augustus 2020.

Vanaf zondag 30 augustus worden de kerkdiensten niet meer opgenomen maar ’s morgens vanaf 09:30 uur weer live uitgezonden vanuit de Goede Herderkerk en is dan ook live te volgen op de website, aan de rechterkant van onze website vindt u het knopje ‘kijk live’, klik daarop, dan wordt er linksboven een nieuw ‘pop-up’ venstertje geopend, klik daarin. Dat venstertje kunt u ook weer groter maken door linksonder in het venstertje op de diagonale pijltjes te klikken, als u het venster weer kleiner wilt maken, drukt u op de esc-knop op uw toetsenbord.

[Nieuw] Ook kunt u op de foto van de kerk aan de rechterkant klikken om de kerkdienst live te volgen, de speler wordt dan in een nieuw tabblad geopend.

Tijdens deze kerkdiensten mogen er dan ook weer maximaal 100 gemeenteleden hierbij aanwezig zijn, maar dan wel op gepaste afstand van elkaar, gezinnen mogen bij elkaar zitten. U moet zich wel van tevoren aanmelden bij de scriba Dik Beumer, dit mag via de mail: dikbeumer@gmail.com maar ook telefonisch: 06-51 83 72 25. Als het maximaal van 100 personen voor de zondag is bereikt wordt u automatisch door geschoven naar de volgende zondag.

Een goede dienst toe gewenst.