Jeugdclub Goede Herderkerk

Wie zijn wij en wat doen wij.

Wij zijn de jeugdclubs van de Protestantse wijkgemeente Hoogeveen Zuid en wij houden onze clubavond op dinsdagavond in de “Goede Herderkerk” Middenweg 14 7906 LL in Hoogeveen.

Clubseizoen 2018/2019.

Ook dit seizoen is er weer club! Een gezellig uurtje met elkaar. De clubavonden worden altijd geopend met een verhaal uit de bijbel, een gedichtje of een lied. Verder gaan wij knutselen, tekenen, of een spelletje doen. Kortom allemaal leuke en gezellige dingen! Aan het einde van het seizoen (eind april) gaan wij met z’n allen op clubkamp, mits de groep groot genoeg is.

Dit jaar hebben we ervoor gekozen om één gezamenlijke clubgroep te maken voor alle kinderen van groep 3 t/m 8, wel zullen wij af en toe in 2 groepen werkjes gaan maken (onderbouw- en bovenbouwgroep).

Groep 3 t/m 8: elke dinsdagavond van 18:30 – 19:30 uur

Leiding: Richard Duinkerken, Karin Schonewille, Dianne Jansen en Desiree Zilverberg.

De clubavonden worden gegeven van september tot en met april. Tijdens de schoolvakanties is er geen clubavond.

Heb je nog vragen, of wil je wel naar club, neem dan even contact op met één van de onderstaande personen.

Contactpersonen voor het clubwerk:

Dianne Jansen: diannejansen@gmail.com  / 06-23454658

Desiree Zilverberg: desireezilverberg@gmail.com / 06-13192933

Wij hopen er gezamenlijk weer een mooi clubseizoen van te maken!