DevoTion

Welkom!

Welkom op de pagina van de worshipband DevoTion! Hier kunt u/jij alles lezen over wie wij zijn en wat we zingen.

Wie zijn wij?

De band DevoTion is sinds 2009 actief als worshipband binnen de gemeente van de Goede Herderkerk in Hoogeveen. Het is begonnen met het idee om een jongerenband op te richten om de kerkdiensten eens een andere invulling te geven. Een aantal muzikale jongeren uit de gemeente hebben hier gehoor aan gegeven en zijn met hulp van wat oudere gemeenteleden aan de slag gegaan. Niet veel later was DevoTion een feit.

De naam DevoTion betekend “toewijding”. Met onze muziek willen we God groot maken en ons geloof uiten.

(Klik op de foto voor een vergroting)

De bandleden

De samenstelling van DevoTion is in de afgelopen jaren wat veranderd. Sinds september 2011 hebben we nu de huidige groep die bestaat uit:

Andries » drum

Arko » zang

Dianne » zang

Hans » zang

Hermi » zang

Martin » gitaar en zang

Mijnie » zang

Peter » zang

Richard » gitaar

Rosanne » piano

Daarnaast hebben we hulp van Stefan en Hans die voor ons het geluid regelen tijdens onze optredens.

(Klik op de foto voor een vergroting)

Ons repertoire

Ons repertoire bestaat vooral uit opwekkingsliederen uit de standaardbundel en uit de kinderbundel. We zingen voornamelijk Nederlandse nummers, maar we hebben ook een paar Engelstalige nummers in ons repertoire. Daarnaast zingen we ook een eigen geschreven nummer. Ook zingen wij nummers op verzoek voor bijvoorbeeld een doopdienst of andere bijzondere dienst.

Meer info?

Voor meer informatie over DevoTion kunt u/jij een mail sturen naar Hermi Pol op onderstaand mailadres. Ook als u/jij ons wilt boeken voor een dienst kunt u mailen naar dit adres: jjapol@kpnmail.nl