Zondag Nieuwsbrief

Elke week wordt er een Zondag Nieuwsbrief gemaakt door de zondagsbrief commissie en dan via email rond gestuurd naar de abonnees. Ook wordt hij zondag ’s morgens uitgedeeld door de leden van de ontvangstcommissie aan de deur van de kerkzaal.

Ook hier op onze website kunt u elke week de laatste drie Zondag Nieuwsbrieven (nogmaals) lezen.

Informatie voor de Zondags Nieuwsbrief kunt mailen naar zondagbrief@live.nl, deze informatie moet elke donderdag voor 18:00 uur bij de commissie binnen zijn.

Beste mensen,

het kerkelijk bureau is in de maanden juli en augustus beperkt open op vrijdag. Dit is voor de makers de dag dat er gekopieerd gaat worden. In samenspraak met de medewerkers van het kerkelijk bureau is er nu besloten dat de brief op woensdagavond aangeleverd wordt bij het kerkelijk bureau en dat de brief dan op donderdag gekopieerd kan worden.

Dit betekent voor jullie dat de kopij/berichten op woensdagavond voor 18.00 uur aangeleverd moet worden.

Resume:

in juli en augustus komt de brief 1 x per 2 weken uit en wel in de oneven week. (komende zondag is er dus geen brief) Berichten die in de brief geplaatst moeten worden, dienen op woensdagavond voor 18.00 uur binnen te zijn.

Ik wil jullie namens de zondagbriefcommissie bij voorbaat dank zeggen voor jullie medewerking.

met vriendelijke groet,  Jannie Steenbergen

NB: in de eerstvolgende brief zal ik deze tijdelijke regeling nog een keer benadrukken. Ook voor diegenen die niet wekelijks kopij aanleveren.

Verschijning zondagsbrief in vakantieperiode:

Vanaf week 25 wordt de brief alleen in de oneven weken gemaakt. Met ingang van week 35 = 1 september, zal de brief weer wekelijks verschijnen. Goede (vakantie) tijd gewenst.