Tekst groter?

Routebeschrijving

 

Route beschrijving als U uit de richting van Zwolle komt:

U neemt afslag Hoogeveen (nr.26), bij de verkeerslichten slaat u linksaf en bij de volgende verkeerslichten rechtsaf, (Carstenstaat) de Carstenstraat gaat over in de Zuiderweg. U nadert nu een rotonde. Op deze rotonde neemt u de 2de afslag (Lomanlaan). U ziet nu de kerk aan de rechterkant van u en daar vindt u ook de parkeerplaats van de kerk.

Route beschrijving als U uit de richting van Groningen komt:

U neemt afslag Hoogeveen (nr.26), bij de rotonde neemt u de 3de afslag, bij de verkeerslichten gaat u rechtdoor en bij de volgende verkeerslichten rechtsaf, (Carstenstaat) de Carstenstraat gaat over in de Zuiderweg. U nadert nu een rotonde. Op deze rotonde neemt u de 2de afslag (Lomanlaan). U ziet nu de kerk aan de rechterkant van u en daar vindt u ook de parkeerplaats van de kerk.

Route beschrijving als U uit de richting van Emmen komt:

U neemt afslag Hoogeveen-Oost. (nr.1) Bij de verkeerslichten linksaf richting Hoogeveen-Centrum. Bij de rotonde neemt u de derde afslag, (Buizerdlaan). U ziet nu een kerk aan de linkerkant (de Gereformeerde “Oosterkerk”), weg blijven vervolgen, op een gegeven ogenblik ziet U een hoge flat aan uw linkerhand, weg blijven vervolgen (de weg heet nu Boekweitlaan), nu komt u nog twee kerken tegen, één aan de rechterkant en één aan linkerkant van u (de “Beth-El kerk” van de Baptistengemeente en de Christelijk Gereformeerde “Ichthus kerk”), weg blijven vervolgen. De kerk die u nu aan uw linkerhand ziet is de “Goede Herderkerk”, de parkeerplaats vind u aan de andere kant van de kerk.

Adres van de “Goede Herderkerk” is: Lomanlaan 2, 7906 HB Hoogeveen.

https://goo.gl/maps/rNUwxSgaNBRHdZXp9